Voice-over Iedere stem is uniek en geeft ons een bepaald beeld.
403
page-template-default,page,page-id-403,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Voice-over

Iedere stem is uniek en geeft ons een bepaald beeld bij een verhaal. Zo werkt dat ook bij het inspreken van een animatie video. Door gebruik te maken van een professionele voice-over kan er op verschillende manieren een emotie of een sfeer worden overgebracht aan de doelgroep van de video. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook met een meer verkoopgerichte tone of voice als uw animatie video vooral dient te verkopen. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf het stemgeluid in uw video te verzorgen, maar we spreken uit ervaring als we zeggen dat het gebruik van een voice-over goede resultaten oplevert voor het inspreken van een videoboodschap.

. 

voice-over
a

Hoe kies ik de juiste stem voor het inspreken van mijn video?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Het belangrijkste hierbij is, is dat er gekeken wordt naar de uitstraling en de doelgroep waarvoor de geanimeerde video bedoeld is. Wilt u de zakelijke markt aanspreken of is uw product of merk vooral serieus gericht? Dan is een warme zakelijke stem wellicht de goede keuze. Bij animatievideo’s in dit genre wordt er meestal gekozen voor een mannelijke stem. Mannenstemmen hebben vaker een professionele en betrouwbare ondertoon, en kunnen uw merk of dienst behoorlijk wat kracht bij zetten.

a

Ook voor producten die vooral een commerciële en verkoopgericht insteek hebben, is het inzetten van een voice-over een uitstekende keuze. Zeker vrouwenstemmen worden vaak gebruikt bij het inspreken van een video waarin een product aangeprezen moet worden. Ze hebben een warme maar sympathieke toon, en kunnen daarmee de luisteraar enthousiasmeren om tot een aankoop over te gaan. Uiteraard kunnen we u aan de hand van onze uitgebreide ervaring een prima advies geven over welke voice-over het beste past bij de sfeer van uw animatie video. Wij werken uitsluitend met professionele voice-overs in verschillende talen. Hierdoor vinden we altijd een passende spreker voor uw video, zodat gevoel en emotie op de meest effectieve manier ten gehore kan worden gebracht.

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!