Het schetsen van een scenario voor de ultieme animatie video
450
page-template-default,page,page-id-450,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Een schets maken voor uw animatie video

Een schets maken voor uw animatie video

Voor het maken van dé animatie video voor uw bedrijf, is het noodzakelijk om een aantal stappen te doorlopen. Op deze manier kunt u uw wensen aan ons overbrengen, en hebben ons specialisten creatieve ruimte om de video zo doeltreffend mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel bij het maken en ontwerpen van een geanimeerde bedrijfsvideo, is het maken van schetsen. In deze stap worden er voor het eerst animaties gemaakt over uw video. Weliswaar worden deze schetsen nog gemaakt met potlood, maar deze stap heeft wel degelijk een grote impact op het uiteindelijke resultaat. We passen aan, werken bij en brainstormen over de mogelijkheden waarop we de boodschap van uw bedrijf of dienst effectief kunnen overbrengen.

Schetsen

Het schetsen van een scenario voor de ultieme animatievideo

In de voorgaande stappen houden we ons vooral bezig met het schrijven van een script, en het maken van een scenario. Tijdens het maken van een script wordt het duidelijk welke boodschap de animatievideo moet overbrengen. Woorden en zinnen worden zorgvuldig gekozen, en vormen zo een goede basis voor een custom-made animatievideo. Na deze eerste stap gaan we over tot het maken van een scenario. Hierin bepalen we de emotie, sfeer en het karakter van de video. Na deze stappen is het tijd om aan de slag te gaan met de schetsen voor een animatievideo. Natuurlijk wordt er in deze stap weer nauw samengewerkt met u als opdrachtgever. Ons deskundige team gaat aan de hand van de informatie die verkregen is bij het maken van het script en het scenario, aan de slag om potloodschetsen te maken op een zogenaamd storyboard. Hier komt alles samen! We zien stukjes tekst, we proeven al een beetje de sfeer van de video en proberen dit naadloos in elkaar over te laten lopen. Nadat de schets klaar is, moet er een duidelijke visualisatie ontstaan zijn waarbij de boodschap van de animatievideo er direct uitspringt. Omdat ons team de schetsen maakt met potlood, kan er natuurlijk nog van alles aangepast worden. Pas als we zeker weten dat beide partijen tevreden zijn, gaan we over naar de volgende stap.