Animeren is zo goed als de laatste stap in het creëren van een animatie
422
page-template-default,page,page-id-422,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Animeren

Het animeren is zo goed als de laatste stap in het creëren van dé perfecte animatie video voor uw bedrijf of product. Hier komt alles tot leven. Van illustraties tot infographics, en van voice-over tot aan geluidseffecten. Tijdens het animeren van een video worden uw ideeën en onze ervaring samengebracht tot een op maat gemaakte video die de sfeer van uw bedrijf of product weergeeft tot in de kleinste details.

. 

Animeren
a

Wat gebeurd er tijdens het animeren?

De personages en elementen krijgen in deze stap écht vorm. Alles wat er in een eerder stadium is besproken zoals wensen, uitstraling, sfeer en emotie komen hier bijeen. Zijn er elementen die nog een klein beetje extra kracht kunnen gebruiken? Dan worden deze tijdens het animeren toegevoegd. Samen met de voice-over en de bewegende personages zorgen we ervoor dat de video vloeiend in elkaar overloopt. Tevens is het ons doel en streven om de video de kracht te geven om de aandacht van de doelgroep te kunnen trekken, en uiteraard vast te houden. Door de perfecte harmonie tussen al deze elementen zijn onze animatie video’s in staat om optimaal te kunnen presteren voor uw merk of product.

a

Welke elementen worden er tijdens animeren toegevoegd?

Tijdens het brainstormen over scenario’s, doelgroepen en uitstraling in de voorgaande stappen is er door onze ontwerpers als een solide basis gelegd voor een effectieve video. In dit laatste proces worden er nog kleine maar zeer belangrijke details toegevoegd aan de animatie, zodat deze de kwaliteit krijgt waar we voor staan. Natuurlijk is een geanimeerde video pas echt een animatie als deze voorzien wordt van echt bewegende beelden en effecten. Zo krijgen de handelingen van de personages zoals lachen, denken of rennen een extra emotie, wat het bereik van de animatie video voor uw bedrijf weer ten goede komt. Daarnaast maken we gebruik van geluidseffecten. Deze kunnen een situatie nét even wat meer vorm geven, en kan de nadruk worden gelegd op een bepaalde gebeurtenis die van belang is voor uw logo of dienst. Wat dacht u van een rinkelende telefoon of een ronkende motor? Alsof dat nog niet genoeg is, voorzien we uw video tijdens het animeren ook nog eens van bijpassende muziek. Deze melodieën stemmen we precies af op de emotie die u wil uitdragen met uw geanimeerde video. Al deze elementen bij elkaar zorgen voor een perfecte en kwaliteitsvolle animatie, waarbij een optimaal resultaat gegarandeerd is.

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!