Whiteboard animatie video bestellen? Professioneel & Betaalbaar
356
page-template-default,page,page-id-356,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Animatie video bestellen

Een manier om de conversie op jouw website of social mediapagina te verhogen, is door video’s te gebruiken voor op je website. Een webpagina met alleen maar tekst is voor veel potentiële klanten erg saai. Ze kijken er niet naar om en vergeten vaak wat ze net gelezen hebben. Nu kan je een video laten maken met echte acteurs, maar dit kost vaak erg veel geld. Daarnaast is het lastig om sommige onderwerpen leuk uit te leggen in een real life setting.

Een animatie video maakt alles leuker

De oplossing voor dit probleem is het laten maken van een animatie video. Hierbij moet je denken aan allerlei soorten video’s, als ze maar geanimeerd zijn. Zoals bijvoorbeeld een whiteboard video waarbij jouw gewenste tekst en afbeeldingen worden geschreven op het whiteboard, waarna de opname versneld wordt afgespeeld waardoor je een speelse video krijgt. Maar ook een digitale computeranimatie is een optie.

Het hangt van het doel van de video en de doelgroep af welke animatie vorm het beste bij jouw bedrijf past. Zo kan je bijvoorbeeld een promotiefilm laten maken. Deze kan je draaien op je website of op je Facebookpagina. Promotievideo’s zijn vaak informatief, je laat je klant kennis maken met jouw product of dienst door middel van zo’n video. Maar ook een productvideo is mogelijk. Hierin licht je één product of dienst in het specifiek toe. 

Een animatie is kort maar krachtig

Wat animatie video’s vooral zo effectief maakt, is het speelse aspect ervan en dat ze vaak maar kort duren. Een introductievideo over jouw onderneming moet eigenlijk niet langer duren dan 60 seconden. Duurt de video langer, dan kunnen mensen hun concentratie verliezen en haken ze af. Dan loop je een potentiële klant mis. Als je wat vertelt dan onthouden mensen hier vaak maar 10% van, maar in combinatie met beeld, dus een interessante animatie, onthoud men al gelijk zo’n 50% van wat je hebt laten zien.

Wil je een animatie video bestellen? Dat kan bij ons. Met al 6 jaar ervaring en honderden gemaakte animaties zorgen wij voor hoge kwaliteit video’s en een razendsnelle oplevering. Het maken van een animatie is maatwerk, we moeten dit dan ook per klant individueel bespreken. Als je interesse hebt, kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.