3D animatie video’s Breng uw boodschap over met een 3D animatie video!
382
page-template-default,page,page-id-382,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

3D animatie

Animaties zijn de ideale manier om jouw boodschap over te dragen naar je doelgroep. Afhankelijk van wat je met je animatie wilt vertellen, zijn er verschillende types om uit te kiezen. Zo kan je in een animatie bijvoorbeeld uitleggen hoe jouw bedrijf is ontstaan, hoe een productieproces in z’n werk gaat of hoe een product werkt. Als je wilt laten zien hoe een bepaald product werkt, dan kan een 3D animatie hier heel mooi op aansluiten. 

3D animatie
a

Wat is een 3D animatie?

3D animatie is een vorm van digitale animatie. Deze techniek wordt gebruikt in veel werkvelden, zoals de filmwereld, televisie, games en simulatie. Met behulp van 3D-computersoftware kunnen er 3D-computeranimaties worden gemaakt. Voor het creëren van een 3D animatie moet er eerst een model worden gemaakt. Met geavanceerde software is het mogelijk om jouw product tot in de allerkleinste details na te maken. Dit 3D model kan vervolgens op allerlei manieren in een filmpje verwerkt worden.

a

Maar behalve een productvideo kan je een 3D animatie ook heel goed gebruiken om bijvoorbeeld een verhaal mee te vertellen. Een commercial op maat voor je website, social media of op tv kan worden gemaakt aan de hand van 3D animaties. Mocht je bijvoorbeeld een serie aan verschillende filmpjes willen maken, dan is 3D erg handig. De 3D modellen zijn namelijk al gemaakt waardoor ze gemakkelijk en snel weer hergebruikt kunnen worden voor een nieuw filmpje.

a

Waarom 3D animatie?

Er zijn meerdere redenen waarom je zou kiezen voor een 3D animatie. Ten eerste ziet het er natuurlijk mooi uit. Met 3D animaties heb je moderne filmpjes waarmee je een groot publiek kan bereiken. Daarnaast zijn 3D animaties ook heel praktisch. Er is geen betere manier om een product of conceptmodel aan iemand te laten zien dan met een 3D animatie. Deze soort van animeren is heel gedetailleerd en omdat alles met de computer wordt gemaakt, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Interesse in een animatie? Vraag vrijblijvend een prijs op!

Info@logo3d.nl
010-3400551
KVK nummer : 60820403
BTW nummer :NL136648423b03
Stylemarketing
Coolsingel 120 3011AG Rotterdam